Æggesalat med avocado

 
 
 
 
 
 
 
 
2 personer
 
 
45 g avocado (en halv lille)

60 g Hårdkogt æg (skal være helt koldt)

10 g Hellmanns light

15 g fromage Frais 0,2%

5 g purløg

1 tsk limesaft

Salt

Friskkværnet sort peber
 
 
 
Pil ægget og hak det fint, jeg kommer det i æggedeleren - først på den ene led og så på den anden.
 
Del avocadoen og pil forsigtigt kødet ud af skrællen. Skær avocadokødet i småtern og kom det med ægget op i en skål.
 
Tilsæt mayonaise, fromage frais, limesaft og purløg og rør det hele godt sammen.
 
Smag tilsidst til med salt og peber.
 
 
Tilberedningstid 10 minutter (uden æggets kogetid) - IKKE fryseegnet.
 
 
Server det som pålæg på brødet, eller som en del af en forret med noget røget fisk, rejer eller som på billedet med lakserilette.
 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
146
Protein (g): 
7
Kulhydrat (g): 
5.5
Fedt (g): 
11
Fiber (g): 
1.8