Æggesalat med hytteost

 

4 medium æg

 

200 g hytteost 4%

10 g purløg

5 g karry

salt og 
peber

 

Kog æggene så de er godt hård kogte (10 minutter fra vandet koger), hæld vandet fra og lad æggene køle af.
Når æggene er kolde hakkes de med kniv, eller i en æggedeler - først på den ene led og derefter på den anden.
Kom æg, hytteost, karry, salt og peber (det er lidt en smagssag hvor meget der skal i) i en skål og rør det godt sammen.
Skyl purløget, dup det tørt med køkkenrulle og klip det op i salaten.
Rør det hele sammen og salaten er klar til servering.
 
Opbevares i lufttæt boks i køleskabet og kan holde 3 - 4 dage.
 
 
Tilberedningstid cirka 10 minutter når æggene er kolde
 
 
kke fryseegnet.
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
119
Protein (g): 
12
Kulhydrat (g): 
2.2
Fedt (g): 
7.1
Fiber (g): 
0.5