Broccoli salat med pesto og parmesan

 

4 personer
 
 
200 g broccoli

200 g cherry tomater

40 g grøn pesto

50 g parmesan

1 spsk ekstra jomfru olivenolie

10 g frisk basilikum

 
 
 
 

Rens broccolien og skær den i små mundrette buketter, vask tomaterne og skær dem i halve.


Skær parmesan i små tern og kom det sammen med broccoli og tomater op i en skål.


Hak basilikum groft og kom det i skålen, rør pesto og olie sammen og hæld det over salaten - vend det hele rundt så pesto dressingen bliver godt fordelt.




 

Tilberedningstid cirka 10 minutter.




 

Ikke fryseegnet.

 

 

På billedet serveret med "hakkebøf med et twist af Italien"

Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
113
Protein (g): 
5.4
Kulhydrat (g): 
5.4
Fedt (g): 
8.6
Fiber (g): 
1.6