Champignonsalat med pesto

 

4 personer
 
 


400 g champignon

200 g rød peberfrugt

200 g avocado

10 g bredbladet persille

80 g sorte oliven

20 g citronsaft

40 g grøn pesto

20 g avocadoolie

 

Rens champignon og peberfrugt og skær dem i passende stykker.


Kom dem op i en skål sammen med oliven.


Hak persillen groft og kom den i skålen.


Rør citronsaft, avocadoolie og pesto sammen og bland det i salaten.


Fjern skrællen fra avocadoerne, skær dem i tern og vend dem op i salaten lige inden servering da de ellers vil blive brune.



 
 
Tilberedningstid cirka 15 minutter.
 
 


Ikke fryseegnet.
 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
99
Protein (g): 
2.2
Kulhydrat (g): 
6.6
Fedt (g): 
8
Fiber (g): 
2.5