Fiskefrikadeller med torsk og basilikum

 

 
 
 
 
 
 
 
 
4 personer
 
500 g torsk

100 g løg

5 g frisk basilikum

50 g havregryn

2 Æg

25 g hvidHvede

0,5 dl vand

50 g revet gulerod

Salt og Peber
 

 

Skær torsken i mindre bidder og kom den op i en foodprocessor sammen med løget som er skåret i tern og basilikum - hak det nogle minutter og tilsæt så de øvrige ingredienser. Hak det til det har opnået den ønskede konsistens.
 
Varm noget oliven olie på en pande og steg fiskedunserne ved middel varme til de er faste og gyldne. 
 
OBS. Der bliver ca. 20 fiskefrikadeller så der er rigeligt til madpakker eller til fryseren - opskriften kan uden problemer halveres hvis det kun er aftensmad til 4 personer.
 
Tilberednings tid : 30-40 minutter
 
Fryseegnede.
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
102
Protein (g): 
13
Kulhydrat (g): 
7.3
Fedt (g): 
2.3
Fiber (g): 
1.3