Fiskefrikadeller med torsk og røget laks

 

4 personer
 
500 g torsk

100 g røget laks

10 g dild

2 æg

50 g fuldkorns speltmel 

100 g løg
Salt og peber
 

 

Kom løg og dild i foodprocessoren og hak det fint.
Skær torsken i mindre stykker og kom dem op i foodprocessoren sammen med røget laks.
Hak det til den ønskede konsistens og kom massen over i en skål.
Tilsæt mel og æg, og rør farsen godt sammen.
Stil skålen i køleskabet og lad den hvile i 30 minutter.
Form fiskefrikadellerne og steg dem på panden.
 
Fryseegnede og gode til madpakken.
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
108
Protein (g): 
16
Kulhydrat (g): 
4.8
Fedt (g): 
2.8
Fiber (g): 
0.9