Frikadeller med avocado og bulgur

4 personer

 
400 g hakket kylling
1 dl grov bulgur
5 g frisk rød chili
10 g hvidløg
30 g forårsløg
1 æggehvide
100 g avocado (behøver ikke være helt moden)
 
 
Skyl bulguren grundigt og kog den efter anvisning på pakken.
Hak chili, hvidløg og forårsløg fint og kom det i en skål.
Hæld den varme bulgur i skålen og rør godt rundt.
Skræl avocadoen, skær den i små tern og bland den i.
Tilsæt det hakkede kød og æggehviden og rør blandingen godt sammen.
Stil blandingen i køleskabet og lad den hvile 1/2 time.
Form frikadeller i passende størrelse og steg dem gyldne.
 
Tiberednings tid cirka 50 minutter
 
Ikke fryseegnede pga. avocado.
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
249
Protein (g): 
24
Kulhydrat (g): 
17
Fedt (g): 
9.5
Fiber (g): 
3.9

Kommentarer

Mmmm ... dunser!