Frikadeller med chili og cheddar

 
 
4 personer
 
400 g hakket kylling 3-6%

0,5 dl skummetmælk

1 tsk chiliflager

1 tsk tørret chili

1 tsk paprika

40 g havregryn

2 æg

50 g revet cheddar

50 g løg

salt og peber
 
 
 
Kom havregryn og mælk i en skål og lad havregrynene suge mælken.
 
Tilsæt chili, chiliflager, paprika, æg, løg og cheddar og rør det sammen.
 
Kom kødet i skålen og krydr med salt og peber.
 
Rør farsen godt sammen og stil den i køleskabet i cirka 30 minutter.
 
Steg frikadellerne på en varm pande til de er gyldne og lækre.
 
 
Tilberedningstid 30 minutter + 30 minutters hviletid.
 
 
Fryseegnede.
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
175
Protein (g): 
19
Kulhydrat (g): 
6.1
Fedt (g): 
8.3
Fiber (g): 
0.83