Frikadeller med grønne linser

4 personer




250 g hakket kalv og flæsk 3% fedt

50 g grønne linser

150 g champignon

2 æg

50 g havregryn

25 g hvidløg

5 g persille

 

Skyl linserne grundigt og kog dem after anvisning på posen.
 

Vask champignoner, pil hvidløget og hak det MEGET fint (jeg bruger foodprocessor).
Rist det på en tør pande til alt vandet er fordampet.

Kom kød, linser, champignon/hvidløg, æg, havregryn op i en skål, hak persillen og kom den i.


Rør farsen godt sammen.


Form til frikadeller og steg dem på en varm pande eller bordgrill.
 
Fryseegnede
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
164
Protein (g): 
18
Kulhydrat (g): 
14
Fedt (g): 
4.4
Fiber (g): 
4.4