Frikadeller med lakrids

 
 
4 personer
 
 
400 g hakket kylling
 3-6%
0,5 dl skummetmælk

25 g lakridspulver

50 g løg

40 g havregryn

2 æg

salt og peber
 
 
 
Kom havregryn og mælk i en skål og lad havregrynene absorbere mælken.
 
Tilsæt lakridspulveret og rør det godt sammen inden æggene tilsættes.
 
Pil løget og hak det fint, kom det i skålen sammen med kødet og rør farsen godt sammen.
 
Krydr med salt og peber.
 
Lad farsen hvile på køl i cirka 30 minutter.
 
Steg frikadellerne på en varm pande som du ellers steger frikadeller.
 
 
Tilberedningstid 30 minutter + 30 minutters hviletid.
 
 
Fryseegnet
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
156
Protein (g): 
17
Kulhydrat (g): 
8.7
Fedt (g): 
5.8
Fiber (g): 
1.3