Fyldt kyllingerulle med parmaskinke

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 personer

400 g hakket kylling

100 g brune champignon

100 g rødløg

10 g hvidløg

50 g hasselnødder

100 g parmaskinke

 

 

Rens champignonerne og skær dem i små tern, de skal nærmest hakkes fint.

Pil rødløg og hvidløg og hak det fint.

Kom champignoner, rødløg og hvidløg på en varm pande og svits det godt.

Hak hasselnødderne og kom dem på panden, tag panden fra varmen og lad fyldet køle lidt af.

Tag et stykke husholdningsfilm ( ca 30 cm) og læg det på køkkenbordet, dryp et par dråber rapsolie på og smør det ud over det hele.

Læg skiverne af parmaskinken side om side så de lapper godt ind over hinanden.

Tag det hakkede kyllingekød og fordel det ud over parmaskinken.

Hæld svampefyldet ud over og fordel det i et jævnt lag.

Tag fat i husholdningsfilmen og tril forsigtigtmen stramt en roulade af "kødpladen" - husholdningsfilmen skal IKKE trilles med ind i rouladen.

Når rouladen er trillet pakkes den stramt i husholdningsfilmen, som snoes i begge ender.

Læg rouladen i køleskabet i en 30 minutter.

Tag rouladen ud af køleskabet, fjern forsigtigt husholdningsfilmen og læg rouladen i et ildfast fad med åbningen ned ad.

Bages i 30 minutter ved 200 grader.

Serveres med salat og evt. noget groft brød.

 

Tilberednings tid 30 minutter + 30 minutters hvile og 30 minutters stegning

 

 

Fryseegnet.

 

Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
198
Protein (g): 
21
Kulhydrat (g): 
5.5
Fedt (g): 
11
Fiber (g): 
1