Fyldte peberfrugter med bulgur

 

4 personer
 
250 g hakket kalv og flæsk 3% fedt

75 g squash

75 g gulerod

25 g koncentreret tomatpure

5 g persille

5 g grøn chili

1 dl grov bulgur

2 peberfrugter

40 g revet ost, 15%

 

Skyl bulguren grundigt og kog den efter anvisning på pakken.
Skræl guleroden, vask squashen og riv det groft.
Flæk chilien, fjern kernerne og hak den fint sammen med persillen.
Kom kød, bulgur, squash, gulerod, tomatpure, persille, spidskommen og chili i en skål og rør farsen godt sammen.
Vask peberfrugterne, fjern stilken og flæk dem. Fjern kernerne.
Fordel farsen i peberfrugterne og sæt dem på en rist i en bradepande.
Bag peberfrugterne i 25 minutter ved 200 grader, tag dem ud og drys med revet ost, bag dem videre i 10 minutter.
Giv dem evt et par minutter med grill for at give dem farve.
 
Ikke fryseegnede
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
97
Protein (g): 
9.8
Kulhydrat (g): 
10
Fedt (g): 
2.1
Fiber (g): 
2.3