Fyldte Portebellosvampe med røde kidneybønner

4 personer



 

600 g portobello svampe

200 g kogte røde kidneybønner

4 forårsløg

1 stk rød chili

1 tsk økologisk citronskræl

5 g bredbladet persille

85 g squash

85 g gulerod

55 g pinjekerner

40 g rosiner

3 dl grøntsagsbouillon

 

Børst og rens svampene og fjern forsigtigt stokken (smid dem ikke ud).
 
Rist pinjekernerne, skræl guleroden og riv den sammen med squashen, kom de tre ting i en skål.
 
Vask forårsløgene og skær dem i mindre stykker og kom dem i en foodprocessor sammen med svampestokke, bønner, chili, citronskræl,
persille, rosiner, salt og peber, og hak det i 1 - 2 minutter.
 
Kom blandingen op i skålen med gulerødder, squash og pinjekerner, og rør det hele godt sammen.
 
Kom fyldet i svampene og sæt dem i et ildfastfad, hæld grøntsagsbouillonen i fadet og dæk det med staniol.
 
Sæt fadet i en forvarmet ovn på 180 grader og bag i 20 minutter. Pil staniolen af og bag yderligere 10 minutter.
 



Drys evt. med revet cheddarost når staniolen pilles af.

 
 
Tilberedningstid 45 minutter
 
Ikke fryseegnet
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
335
Protein (g): 
21
Kulhydrat (g): 
47
Fedt (g): 
8
Fiber (g): 
2.7