Græskarmos med peanutbutter

 
 
4 personer
 
 
1000 g græskar

75 g smooth peanutbutter

50 g usaltede peanuts
 
 
 
 

Skræl græskaret og skær det i store tern (de 1000 g er renset vægt)



Kom græskarret i en gryde og dæk det med vand, bring det i kog og lad det koge til det er mørt i cirka 10 minutter.



Hak peanutsne groft og rist dem på en varm tør pande.



Når græskarret er møre hældes vandet fra og peanutbutter tilsættes.

Det røres til mos med en elpisker.

Når man har opnået en glat jævn mos vendes de hakkede peanuts i og der smages til med salt og peber.

 




Ikke fryseegnet (det bliver meget vandet) - Tilberedningstid 25 minutter.

 

 

 

 

 

 

 

 

Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
94
Protein (g): 
3.8
Kulhydrat (g): 
5.9
Fedt (g): 
6.6
Fiber (g): 
1.5