Høns i asparges uden mælk

 
 
 
 
 
 
4 personer
 
 
500 g kyllingebrystfilet (ca 4 store af slagsen)

2 chef du fond med kylling eller anden bouillon

15 dl vand
 


Sauce:

3,5 dl vand

4 dl kogevand/bouillon fra kyllingen

125 g Maizena majsstivelse
 + 1,25 dl vand
 


250 g Ærter

450 g asparges snitter
 
 
 
 
Bring de 15 dl vand i kog og tilsæt bouillon.
Kom kyllingen i og lad det koge ved middel varme i ca 30 minutter.
 
 
Tag kyllingen op af vandet og tag 4 dl kogevand fra til saucen.
Skær kyllingen i passende tern.
 
 
Bring kogevand og vand i kog - rør maizena ud i koldt vand og hæld det i det kogende vand under omrøring med piskeris. (saucen bliver meget tyk)
 
 
Tilsæt kylling, asparges og ærter og lun retten igennem inden servering.
 
 
Server med tarteletter eller kartofler og dampede grøntsager.
 
 
Det er en stor portion så der bliver også lidt til fryseren :-)
 
 
Fryseegnet - Tilberedningstid ca. 50 minutter (incl kyllingens kogetid).
 
 
 
 
 
 
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
61
Protein (g): 
6.5
Kulhydrat (g): 
8.1
Fedt (g): 
0.49
Fiber (g): 
0.94