Hakkebøffer med chili

 

4 personer
 
 
600 g hakket oksekød 3-6%

15 g frisk rød chili

3 tsk spidskommen

3 tsk paprika 

3 spsk hakket bredbladet persille
 

 

Fjern kernerne fra chilien og hak den meget fint, kom den op i en skål sammen med spidskomme, paprika og hakket oksekød.
 


Hak den bredbladede persille og kom den i.
 


Ælt det hele godt sammen og form 4 eller otte bøffer af farsen.
 
Steg bøfferne i en smule oliven olie til de har den konsistens du ønsker.



 
 
OBS. Min opskrift er ikke stærk, men har et nap af chili som eftersmag - ønskes stærkere smag kan der anvendes nogle af kernene.



 
 
Tilberedningstid cirka 25 minutter.



 
 
Fryseegnede
 
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
153
Protein (g): 
23
Kulhydrat (g): 
1.7
Fedt (g): 
5.5
Fiber (g): 
1