Italienske kødboller

 

4 personer
 
Skræl og riv løg og gulerødder groft.450 g kylling, hakket, 3-6%
75 g løg
75 g gulerod
1 æg
1 æggehvide 
20 g havregryn
10 g hvid hvedemel
6 g frisk basilikum
30 g tomatpure
1 g tørret oregano
salt og peber 
Hak den friske basillikum.
Bland alle ingredienserne i en skål og lad farsen trække i køleskabet i 30 minutter.
Kom en smule olie på en pande og varm det godt.
Tag farsen ud og sæt den i små klatter på panden.
Steg kødbollerne til de er gyldne og sprøde.
Fryseegnede.
 
På billedet er kødbollerne serveret med tomatsauce (se relateret opskrift) og fuldkornspasta.

 

Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
113
Protein (g): 
14
Kulhydrat (g): 
5.3
Fedt (g): 
4
Fiber (g): 
1.1