Kartoffelsalat med kikærter

 

4 personer
 
1000 g kartofler

400 g kogte kikærter (200 g tørrede)

400 g græsk yoghurt 2%

1 stk lime

100 g forårsløg

1 tsk spidskommen

1 tsk chili peber

4 spsk hakket persille

1 tsk peber

1 tsk salt

 

Skræl eller vask kartoflerne og kog dem møre, men stadig faste.
Hæld yoghurten i en skål og bland krydderierne i.
Pres saften fra limefrugten og bland det i yoghurten.
Skær forårløgene i tynde skiver og de afkølede kartofler i tern.
Kom kartofler, kikærter, og forårsløg op i yoghurten og bland det sammen.
Drys med frisk persille inden servering.
 
Ikke fryseegnet.
 
OBS. Hvis der bruges tørrede kikærter skal de stå i blød natten over, se anvisning på pakningen.
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
111
Protein (g): 
5.5
Kulhydrat (g): 
20
Fedt (g): 
1.3
Fiber (g): 
1