Kartoffelsalat med persille og radisser

 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 personer
 
250 g Fromage Frais 0,2%
30 g Stærk sennep
10 g Hvid Balsamico
10 g Persille
40 g Forårsløg
100 g Radise
500 g Kogte kartofler (kolde og gerne med skræl)
2 g Groftkværnet sort peber 
 
 
 
 
 
 
 
Kom fromage frais, sennep, balsamico, persille og forårsløg i en skål og bland det godt sammen.
 
Smag dressingen til med sort peber.
 
Skær radisserne i skiver og kartoflerne i lidt chunky stykker, og kom begge dele op i skålen.
 
Vend det hele forsigtigt rundt og kartoffelsalaten er klar til servering.
 
Passer rigtig godt til en gang grill pølser eller kylling.
 
 
Tilberedningstid 15 minutter (når kartoflerne er kolde).
 
 
Ikke fryseegnet.
 
 
 
 
 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
66
Protein (g): 
3.4
Kulhydrat (g): 
12
Fedt (g): 
0.2
Fiber (g): 
1.1