Kartoffelsalat med spinat

 

4 personer
 
500 g kogte kartoffler med skræl
50 g babyspinat
150 g radisse
150 g grøn peberfrugt
50 g forårsløg
 
Dressing:
300 g fromage Frais 0,2%
30 g stærk sennep
10 g flydende honning

 

Skyl kartoflerne og kog dem med salt, de skal være faste i konsistensen.
(Kartoflerne kan med fordel koges dagen)
 
Når de er kølet helt af skæres de i skiver der er ca 1 cm tykke.
 
Skyl spinaten og nip stilkene af.
 
Vask radisserne og skær dem i lidt tykke skiver.
 
Skær springløgene i stykker og skyl dem, sørg for at dryppe dem godt af.
 
Vask og rens den grønne peber og skær den i tern.
 
Alle grøntsagerne blandes sammen i en skål.
 
Dressing :
 
Fromaige frais, sennep og honning kommes i en skål og røres godt sammen, der smages til med salt og peber.
 
Lige inden servering vendes grøntsager og dressing sammen.
 
Tilberedningstid cirka 20 minutter hvis kartoflerne er kogt i forvejen.
 
Ikke fryseegnet.
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
58
Protein (g): 
3.1
Kulhydrat (g): 
10
Fedt (g): 
0.2
Fiber (g): 
1.2

Kommentarer

fie123s billede
Håber du har lyst til at sætte en ind hver dag