Kyllinge ruller

 

25 stk.
 

Dej :
100 g fuldkorns speltmel
150 g hvidhvede
100 g havregryn
50 g hvedeklid
25 g gær
3 dl vand
1 spsk koldpresset rapsolie
1 tsk rørsukker
1 tsk salt

 
Fars:
400 g hakket kylling
75 g gulerod
75 g squash
2  æg
50 g havregryn

 

Opløs gæren i sukker og salt.
 
Tilsæt olie, vand, mel, havregryn og klid og ælt dejen sammen. (den skal være lidt klistret da klid og gryn suger væske mens det hæver.)
 
Dæk skålen til og sæt den et lunt sted, lad dejen hæve i 45 minutter.
 
Riv squash og gulerod groft og kom det i en skål.
 
Tilsæt kylling, æg og havregryn og rør farsen sammen - stil det i køleskabet til dejen er færdig med at hæve.
 
Rul dejen ud til den er ca 0,5 cm tyk og skær 25 firkanter i den (eller del den i flere).
 
Kom fars langs kanten og rul dejen omkring (lissom på pølsehorn)
 
Kom rullerne på en bageplade med bagepapir og bag dem nederst i ovnen ved 200 grader i 15 minutter.
 
 
Tilberedningstid 55 minutter + 15 minutters bagning
 
 
Fryseegnede.
 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
162
Protein (g): 
11
Kulhydrat (g): 
20
Fedt (g): 
4.4
Fiber (g): 
4.5