Lasagne med masser af grøntsager

 
 
 
4 personer
 
 
400 g hakket oksekød 3-7%

250 g gulerod

200 g squash

100 g peberfrugt

150 g løg

40 g hvidløg

5 g  frisk hakket persille (0,5 dl)

5 g frisk hakket basilikum (0,5 dl)

1 spsk ekstra jomfru olivenolie

3 tsk paprika

1 spsk tørret oregano

100 g koncentreret tomatpure

8 fuldkornslasagneplader

1 karton karoline's mornaysauce 5%

120 g revet mozzarella 13 %

salt og peber

 
 
 
 
Vask, rens og skræl grøntsagerne og skær dem i mindre stykker.
Kom alle grøntsager, persille, basilikum og oregano op i food procesoren og hak det meget fint.
 
Tag en saute pande frem og kom olie på.
Når olien er varm brunes kødet ved høj varme og der krydres med salt og peber.
Tomatpureen tilsættes og det steger videre i et par minutter.
Tag panden fra varmen og hæld kødet over i en skål.
 
Sæt panden tilbage på varmen og hæl de hakkede grøntsager på.
Lad blandingen stege i ca 5 minutter ved høj varme og under omrøring.
Tilsæt kødet og sørg for at få det hele blandet godt.
 
Find et ovnfast fad (20x40 cm) og kom skiftevis kødsauce, mornaysauce og lasagne plader i.
Sørg for at du slutter af med kødsauce og mornaysauce.
 
Drys revet ost hen over og sæt fadet i en varm ovn.
Bages i 40 minutter ved 175 grader (varmluft).
 
Serveres med groft brød eller salat.
 
Tilberednings tid 40 minutter + 40 minutter i ovnen
 
Fryseegnet.
 
 
 
 
 
 
 
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
124
Protein (g): 
10
Kulhydrat (g): 
11
Fedt (g): 
4.4
Fiber (g): 
1