Mandelbund UDEN sukker og mel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
6 personer
 
 
200 g mandel

100 g perfect Fit

75 g Æggehvide
 
 
 
 
Kom mandlerne i en mini hakker eller foodprocessor og hak dem til den ønskede konsistens - jeg plejer at dele mandlerne i 2 og hakke den ene halvdel meget fint og den anden del grovere.

Tilsæt perfect fit og bland det godt sammen.
Pisk æggehviden stiv og tilsæt mandelblandingen og pisk det hele sammen.


Kom blandingen i en bagepapirsbelagt springform, jeg bruger en der er 20 cm i diameter da jeg syntes en tyk bund er lækkert, men ellers kan en størrer diameter sagtens anvendes.


Bag bunden ved 175 grader varmluft i 20 - 25 minutter.


Når bunden tages ud skal den køle af under et viskestykke til den er helt kold.


 
Tilberedningstid 35 minutter + nogle timer til afkøling.
 


Fryseegnet.
 


Jeg har på billedet brugt bunden til en jordbærtærte med sukkerfri vanillecreme.
 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
379
Protein (g): 
14
Kulhydrat (g): 
19
Fedt (g): 
23
Fiber (g): 
32