Mild blomkålssuppe med champignon og pesto

8 personer
 
1500 g blomkål

2 liter vand

200 g champignon

60 g grøn Pesto
200 g madlavningsfløde 4 %
 

 

 

 

Skær blomkålet i mindre stykker og vask det.
 
Kom det i en gryde sammen med vandet og kog til det er mørt, cirka 10-12 minutter.
 
Rens champignonerne og skær dem i små stykker, rist dem gyldne på en tør varm pande.
 
Når blomkålen er mør blendes det sammen med kogevandet til det er en jævn suppe uden klumper.
 
Tilsæt fløde og pesto og giv suppen et hurtigt opkog.
 
Tilsæt de ristede champignoner, smag til med salt og peber og server suppen.
 
Suppen er meget mild i smagen og der kan derfor evt. tilsættes noget stegt kyllig eller kogt skinke.
 
 
Fryseegnet - Tilberedningstid 25 minutter
 
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
25
Protein (g): 
1.3
Kulhydrat (g): 
2.4
Fedt (g): 
1.5
Fiber (g): 
1.2