Mild cremet rødbedesuppe

 

4 personer
 
2 dl tørrede røde linser

4 dl vand
900 g rødbeder (skrællet vægt)

30 g hvidløg

15 dl vand

10 g frisk persille

10 g frisk oregano

250 g madlavningsfløde 4% 

 

 

 
Stil de røde linser til blød i 4 dl koldt vand i ca 1 time.
Skræl rødbederne skær dem i tern og kom dem op i en gryde sammen med de pillede hvidløg og de udblødte linser.
Tilsæt 15 dl vand og bring det i kog, lad det koge 35 minutter til rødbederne er møre.
Tag gryden fra varmen, tilsæt hakket oregano og persille og blend forsigtigt suppen til den har en glat konsistens.
Tilsæt madlavningsfløden og rør godt rundt, smag til med salt og peber og server straks.
 
Tilberedning cirka 2 timer.
 
Fryseegnet
 
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
109
Protein (g): 
5.7
Kulhydrat (g): 
19
Fedt (g): 
1.6
Fiber (g): 
2.9