Oksekød med hvidkål og karry

 

4 personer
 
700 g oksekød 3-7% fedt

250 g kalkunbacon

300 g champignon

275 g løg

250 g hvidkål

25 g hvidløg

400 g mosede tomater (urtekram)

20 g karry

 

Pil løg og hvidløg hak det og svits det på en varm pande, når løgene er blanke tilsættes karry og det hakkede oksekød, og det hele steger videre til kødet er brunet.
 
Skær kalkunbaconen i mindre stykker og hvidkålet i strimler og kom det på panden
 
Lad retten stege videre i ca. 5 minutter før champignonerne tilsættes og det hele steger videre i 5 minutter mere.
 
Til sidst tilsættes de mosede tomater og retten simre videre ved svag varme i 15-20 minutter.
 
Smag til med salt og peber.
 
 
Tilberedningstid 40 minutter
 
 
Fryseegnet.
 
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
84
Protein (g): 
11
Kulhydrat (g): 
4.8
Fedt (g): 
2.6
Fiber (g): 
1.2