Peberfrugtsuppe

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
4 personer
 
 
 
700 g peberfrugt (ikke grøn)

250 g rødløg

20 g hvidløg

2 tsk tørret estragon
1 liter vand

150 g philadelphia light med paprika og løg
2 brikker Madlavningsfløde 4 %

2 stk fond du chef, vegetable
2 spsk flydende becel
 
 
 
 
 

Vask peberfrugterne og skær dem i store tern.

Pil løgene og skær dem i mindre stykker - pil herefter hvidløgen og skær fedende i halve,

Kom becel i en gryde og varm det op ved høj varme. Tilsæt peberfrugter og rødløg, og steg det godt under omrøring så de ikke sætter sig i bunden.

Når peberfrugter og løg er møre tilsættes hvidløg, estragon, vand og bouillon - lad det koge i 10 minutter.

Blend retten så den er uden klumper og tilsæt fløden, lad retten småsimre 10 minutter inden osten tilsættes under omrøring.

 

Serveres med groft brød

Tilberedningstid 45 minutter  - Fryseegnet

Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
54
Protein (g): 
1.6
Kulhydrat (g): 
5.1
Fedt (g): 
3.1
Fiber (g): 
0.8