Protein pandekager med whey 100

 
 
8 stk
 
50 g bodylab Whey 100, (Vanilla, banan, pistacie eller jordbær)

30 g fiberHUSK (den gule æske)

175 g Æggehvide

0,5 dl skummetmælk

 
 
 
 

 

 

Bland Husk og protein pulver i en skål, tilsæt æg og mælk og rør det hurtigt sammen.


Steg pandekagerne på en tør varm pande, et par minutter på hver side.

 



Fryseegnede.
 

 



OBS.!!!!!
DET ANBEFALES IKKE AT LAVE STØRRER PORTIONER DEJ AF GANGEN DA DEN MEGET HURTIGT BLIVER EN TYK GRØD - så vil man lave lager til fryseren må der røres dej af flere omgange :-)

 

 

 

 

 

 

Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
145
Protein (g): 
24
Kulhydrat (g): 
2.6
Fedt (g): 
1.7
Fiber (g): 
10