Robust skinkegryde med champignon, peberfrugt og mini majs

4 Personer

 

500 g skinketern af yderlår
350 g champignon
200 g minimajs
300 g rød peberfrugt
250 g løg
15 g hvidløg
1 spsk paprika
1 spsk becel flydende let
100 g tomatpure, koncentreret
2 dl vand
1 madlavnings fløde 4 % (250 ml)
 
 
 
Rens grøntsagerne, skær løgene i kvarte, hvidløgene i skiver og peperfrugterne i store tern - lad champignon og mini majs forblive hele.
 
Kom becel i en stegegyde og når det bruser tilsættes kødet og paprika og det brunes godt.
 
Tilsæt champignon, hvidløg, mini majs og løg og steg det et par minutter inden vandet tilsættes.
 
Skru ned for varmen og lad retten små simre i 25 - 30 minutter.
 
Tilsæt fløde og tomat pure og lad det simre i yderligere 10 minutter.
 
 
Serveres med ris eller groft brød
 
 
Tilberedningstid cirka 55 minutter
 
 
Fryseegnet
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
64
Protein (g): 
6.8
Kulhydrat (g): 
5
Fedt (g): 
2.8
Fiber (g): 
1.1