Simpel løgsuppe

6 personer 

 

1500 g løg
2 bægre chef du fond vegetable
2 spsk. flydende becel

1500 ml vand

 

 

Pil løgene og skær dem i tynde skiver. Det kan anbefales at bruge et mandolinjern og i tykkelsen 0.75 mm.

Kom becel i en stor gryde og varm det op, men ikke ved for høj varme.

Tilsæt løgskiverne og lad dem stege bløde ved svag varme uden at tage farve.

Tilsæt vand og bouillon og bring det hele i kog. Lad det koge i cirka 10 minutter og tag herefter ca 300 gram løg fra suppen og sæt dem til side.

Blend suppen til den er glat og jævn og tilsæt herefter de løg som der var sat til side.

Smag til med salt og peber.

Server med groft brød.

 

Tilberednings tid 30 minutter - Fryseegnet.

 

Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
33
Protein (g): 
0.9
Kulhydrat (g): 
5.5
Fedt (g): 
1.1
Fiber (g): 
1