Skinkegryde med æble og karry

4 Personer

 

350 g skinketern af yderlår
2 tsk karry
200 g broccoli
200 g rød peberfrugt
1 spsk becel flydende let
125 g Æble
125 g kalkunbacon
2 dl vand
1 Madlavningsfløde 4 %
 
Vask grøntsagerne del broccolien i små buketter og skær peberfrugten i tern.
 
Brænd karry af og tilsæt så becel - når det bruser tilsættes kødet og svitses hurtigt af inden broccoli tilsættes.
 
Der skrues ned for varmen og de to ting steges i cirka 5 minutter.
 
Æblet skæres i tern og det tilsættes sammen med peberfrugten.
 
2 dl vand tilsættes og retten simre i 15 minutter under låg ved svag varme.
 
Tilsæt fløden og lad retten småsimre i yderligere 5 minutter - jævnes med maizena til saucen har ønsket konsistens.
 
Serveres med ris, blomkålsris eller groft brød.
 
 
Tilberedningstid cirka 35 minutter 
 
 
Retten kan sagtens fryses, men pga æblerne vil den virke snasket når den varmes - men smagen fejler ikke noget.
 
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
77
Protein (g): 
8.4
Kulhydrat (g): 
4.2
Fedt (g): 
3.2
Fiber (g): 
1.2