Spicy kikærtedip

 

100 g græsk youghurt 2 %

2 tsk sesamolie

1 fed hvidløg

0,5 tsk spidskommen

0,5 tsk chili peber

0,5 tsk himmalaya salt

0,5 tsk friskkværnet sort peber

100 g kogte kikærter (50 g tørrede)

 

Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør det til en glat masse, kom det i en skål og stil det køligt til det skal serveres.
Velegnet som dip til grøntsagsstave, rugbrødsgrissini eller bare som topping på ristet brød.
 
OBS. Hvis der bruges tørrede kikærter så husk at de skal sættes i blød natten over, se anvisning på pakningen.
 
Ikke fryseegnet.
 
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
151
Protein (g): 
7.5
Kulhydrat (g): 
16
Fedt (g): 
6.4
Fiber (g): 
0.2