Varmrøget laksesalat

 
 
 
 
 
 
 
2 personer
 
 
100 g varmrøget laksefilet
50 g fromage Frais 0,2%
2 g frisk dild
5 g citronsaft
20 g syltet agurk
10 g sennep
 
Tag skindet af laksen og kom den i en skål. Hak det ud med en gaffel så det bliver fint og trevlet.
 
Hak den friske dild fint, skær de syltede agurker i små tern og kom det hele op til laksen.
 
Kom fromage frais, sennep og citronsaft i skålen og blande det hele rigtig godt sammen.
 
 
Server det i en halv avocado, som tilbehør til salat eller i en sandwich.
 
 
Tilberedningstid 10 minutter - ikke fryseegnet
 
 
 
 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
161
Protein (g): 
14
Kulhydrat (g): 
4.1
Fedt (g): 
10
Fiber (g): 
0.15