Wok med kylling og rød karry

 
 
 
 
 
 
 
4 personer
 
150 g gulerødder

100 g bladselleri

175 g minimajs

75 g  rød peberfrugt

75 g gul peberfrugt

75 g grøn peberfrugt

140 g vandkastanier

140 g bambusskud

2 mini hvidløg eller 4 alm. fed

15 g frisk ingefær

400 g kyllinge inderfilet

250 g kokosmælk light

100 g rød karry sauce / eller 2-3 tsk rød karry pasta

 

Skær alle græntsagerne i tynde strimler og lynsteg dem i en wok (evt med lidt kokosolie).
Hvidløg og ingefær skrælles og skæres i små fine tern og svitses.
Kyllingen skæres i tynde strimler og steges i den røde karry sauce.
Når kyllingen er færdig, vendes alle grøntsagerne i og kokosmælk tilsættes. (ønskes en tykkere sauce jævnes der med maizena lys sauce jævner).
Server evt. med fuldkornsnudler eller brune ris.
 
Tiberedningstid cirka 30 minutter.
 
Retten er fryse egnet.
Kategori: 
Energi pr. 100 gram
Energi (kcal): 
231
Protein (g): 
27
Kulhydrat (g): 
18
Fedt (g): 
7.4
Fiber (g): 
2.3